BLOW UP

BLOW UP
Sinopsis de la pel·licula


Blow Up és un pel·licula dirigida per Michelangelo Antonioni, guionista també d'aquesta junt amb Tonino Guerra, és va fer l'any 1966.
Explica la història d'un fotògraf que despres de realitzar vàries fotografies en un parc de Londres, descobreix després de revelar-les una forma irreconeixible que resultava ser un cadàver, a partir d'aquest moment el protagonista decideix desenvolupar una investigació la qual començarà per tornar al lloc dels fets i on no hi trobarà el cadàver, per tant començarà a investigar detalladament cada una de les fotos que va fer a la parella que estava fotografiant en aquell parc.
El comportament del protagonista és el que més resalta de la pel·lícula, representa una persona arrogant, prepotent i egocèntrica. En l'àmbit del treball com a fotògraf els resultats són totalment professionals.
Al ser fotògraf tracta diàriament amb models, a aquestes les tracta amb despreci, per ell són simplement objectes que pot manipular i influir de la manera com vulgui i quan li sigui necessari.
Els plans utilitzats en grabació de la pel·licula també destaquen, podem dir que hi ha dos realitats falses, la que el fotògraf capta amb la seva càmera de fer fotos i la que graba la pel·licula, els plans utilitzats en la primera són destacats per el treball d'aquests, la bestialitat amb que els accentua fins al punt de posar-se damunt d'una model per a fer un picat.
En diferents moments de la pel·licula hi apareixen uns "mims" aquests pretenen suavitzar les escenes, separar-les, utilitzen elements imaginaris, irreals, dominen d'alguna manera al protagonista, el commouen lleugerament, ja que la pel·licula acaba amb l'aparició d'aquests en un camp de tenis i la participació en el joc del protagonista, que els hi passa una pilota imaginària. El cas, per altra banda, queda sense resoldre's.

dissabte, 26 de març del 2011

0 Comments:

 
MUSA DE SUBURBIOS - Wordpress Themes is proudly powered by WordPress and themed by Mukkamu Templates Novo Blogger